Jardins de Mossèn Costa i Llobera (Catalan)

La col·lecció que mostren els Jardins de Mossèn Costa i Llobera ha estat considerada una de les més importants del món en plantes suculentes.

Classificacions a part, aquest jardí de plantes

Jardins de suculentas Barcelona

Jardins de Mossèn Costa i Llobera

àrides i poc donades al coqueteig té la capacitat d’enlluernar el visitant amb la seva gran quantitat i varietat de cactus i plantes tropicals.

Aquest jardí no té res a veure amb els jardins urbans ni amb la resta que hi ha a la ciutat. No té àrees de jocs infantils ni àrees per a gossos, però tampoc li cal. Ja en té prou amb les seves vistes sobre el mar i amb la seva pròpia visió. Més que un espai verd per relaxar-se, llegir a l’aire lliure o jugar és un museu per visitar i deixar-se sorprendre per la gran varietat de formes i mides que poden adoptar aquestes plantes carnoses i retenidores d’aigua.

El traçat del recinte és molt adequat per a la contemplació dels grups de plantes. Per la seva topografia amb pendent està seccionat per camins que es desenvolupen paral·lels a les cotes del terreny, que s’uneixen per escales curtes i de sentits canviants.

Pagina web de Jardins de Mossèn Costa i Llobera